Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία Ambulance-Orthopedisi, χαρακτηρίζεται από την πολυετή και δυναμική παρουσία της στον κλάδο της υγείας. Έχουμε αποδείξει  πως  μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία και πρόκληση, βοηθώντας καθημερινά τους συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη για πρώτες βοήθειες ή χρειάζονται διακομιδή με ασφάλεια και υπευθυνότητα, και στεκόμαστε πάντα στο πλευρό τους με υπευθυνότητα και σεβασμό. Ο σεβασμός στον ασθενή και τις ανάγκες του, αποτελεί εξάλλου τον πρωταρχικό μας στόχο.

Τα ασθενοφόρα μας, είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και στελεχωμένα με άρτια καταρτισμένους διασώστες – νοσηλευτές. Τόσο ο εξοπλισμός όσο και η κατάρτιση του προσωπικού, είναι βασισμένα στις διεθνείς προδιαγραφές. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε περιστατικό και ανταποκρινόμαστε πλήρως σε κάθε απαιτητική διακομιδή, με την εμπειρία και την εκπαίδευση μας.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, 24 ώρες το 24ωρο. Παρέχουμε συνοδεία γιατρού, προαιρετικά ή/και εφόσον απαιτείται.

 Κάθε  διακομιδή είναι για εμάς ξεχωριστή, και την αντιμετωπίζουμε αξιολογώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε περιστατικού.

Στεκόμαστε δίπλα σας με σεβασμό και πιστοί στο καθήκον μας.

Η εταιρεία δεν απευθύνεται μόνο σε ιδιώτες, νοσοκομεία, κλινικές και οίκους ευγηρίας.

Η πανελλαδική κάλυψη αφορά

– πολιτιστικές εκδηλώσεις

– επαναπατρισμοί ασθενών

– ασφαλιστικές εταιρείες

– καλύψεις αγώνων και ομάδων